lørdag 31. desember 2011

Godt Nytt Fotoår til alle naturfotografer.

Her er noen bilder fra året som snart har gått. Ønsker dere alle som er naturinteressert ett godt nytt år med mange fine opplevelser.


Årets første måneder gav oss mange kalde fine frostdager.
Tidligere i år lå isen i tykke lag rundt elva. Sangsvanene søkte til de råkene som ble holdt åpne.

Våren gav oss mange fine dager. Her fra tiurleiken. Legg merke til hvordan tiuren bruser med fjærepryden i halsregionen. Hønsehauken har nettopp vært innom på leikområdet og tiuren som ikke reiste av den grunn, går nå og brysker seg ekstra mye.Juni kom og vi hadde en fantastisk tur til Alaska, med Bent Olsen som reiseleder. Åtte personer - Marit, Bent, Ivar, Arve H., Arnold, Stig, Jan Inge og jeg var med i reisefølget, alle fra Vennesla film- og Naturfotoklubb. Disse to ukene i Alaska, med storslått landskap, flotte naturopplevelser og sammen med flotte mennesker, gav oss ett uforglemmelig opphold. Her ett lite knippe av bildene.


Bildet over, binne som lærer sine årsgammle unger å finne muslinger i sanden når tidevannstanden er lav.Bjørneparring tidlig en morgen. Denne hannbjørnen ble regnet som sjefen i dalen. Binnen er en relativ ung bjørn, kanskje tre år.
Hvit hode ørnene var også spennende å fotografere.Sommeren her hjemme gav oss ikke allverdens av solrike dager, men stemmningsfulle morgen timer fikk vi mange av.


Høsten kom med atter mye regn og vind, her fra Lista - en vindfull dag.
Ha ett fint nytt år alle sammen, hilsen Helge N.


2 kommentarer:

 1. Hei Helge!
  Fin oppsummering av året 2011!
  Takk for alle foto-turer vi har hatt i året som gikk, og håper det kan bli mange fine opplevelser i naturen dette året også.

  Godt Nytt År!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Godt nyttår til deg også!
  Mange flotte bilder du presenterer.
  Svanebildet (nr. 1) er fantastisk med en helt utrolig flott stemning.
  Lykke til videre med både fotograferingen og bloggen.

  Mvh. Anders Tveit.

  SvarSlett