fredag 9. mars 2012

Takk for nå og velkommen tilbake.



Natt til torsdag står jeg opp grytidlig. Har en avtale med Jarl og Vidar om en fototur. Det var meldt klarvær og muligheter for å se nordlys her i sør. Vi ville ikke la denne muligheten gå fra oss. Selv om vi alle skulle på jobb senere, så stod vi ekstra tidlig opp denne dagen. Jarl og Vidar skulle tidlig på jobb, selv så skulle jeg først begynne på arbeid ute på etttermidagen. Det første som slo oss var ett fantastisk skinn fra fullmånen som lyste opp ett snøkledd landskap. Kvelden i forvegen hadde vi fått en ny runde med snøvær. Vi reiste litt nordover fra bygda vår og her hadde snøen festet seg til vegetasjonen og ble ett vakkert skue. Nordlyset så vi desverre ikke, men ett stemningsfullt landskap fikk vi lov til å vandre rundt i nå nattestid. En flott opplevelse.




'
Lyset fra fullmånen lyste opp over ett landskap, hvor furutrærne har fått lov til å stå å la seg forme av vær og vind i umindelige tider.







Vinteren har kommen tilbake nå i mars.



Fullmånen takker for i dag og siger ned bak den snøkledde åsen. Den har gitt oss fotografer noen stemningsfulle timer.








Når månen nå forlot oss, så aner vi solen snart titter fram over horisonten i øst. Nå som vi har stått stille en stund for å vente på lyset, så kjenner vi de sju minus gradene bite litt fra seg. Når solen strør sine første stråler ut over lanskapet, så føler vi dette er vinterens takk for seg denne sesongen. I dag er det meldt mange varmegrader, si vi sier takk til vinteren  og ønsker den velkommen tilbake.





3 kommentarer:

  1. Hei!
    Veldig mange fine bilder du har fått fra natt turen! Takk for turen! Har ikke fått sett noe særlig på bildene mine, da øyelokkene fortsatt er tunge etter nattens utflukt:)

    SvarSlett
  2. Flotte bilder - detta kan du! :-)

    SvarSlett
  3. Hei.
    Vinterens tilbakeslag i mars faller mange tungt for brystet. Men så vakkert som du viser her kan det altså være.Flotte bilder og fin artikkel.
    Mvh Vidar G.

    SvarSlett